Pleje af grønne områder

​Hos Nutzholm Service varetages alle opgaver i forbindelse med pleje af grønne områder.

Nutzhorn tilbyder pleje af grønne arealer

​Hos Nutzholm Service varetages alle opgaver i forbindelse med pleje af grønne områder. Jeg tiltræder efter dine behov og klarer de opgaver, du ønsker hjælp til. Jeg servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Skanderborg, Vejle, Horsens og Aarhus.

For mange mennesker er havearbejde en sur pligt. Gælder det også for dig, kan du med fordel lade mig klare alle opgaverne. Jeg er en professionel vicevært, som tilbyder vedligehold af grønne områder og mange andre opgaver inden for ejendomsservice. Jeg klarer både stort og småt, så tøv ikke med at ringe til mig for hjælp.

Jeg har god erfaring inden for pleje af grønne områder

Jeg har arbejdet inden for området i mange år, og derfor ved jeg, hvordan forskellige opgaver løses bedst muligt. Jeg kan derfor stå for alt lige fra at slå din græsplæne til at holde din opgang ren og pæn. Uanset hvad dine behov er, så garanterer jeg et veludført stykke arbejde, til en billigst mulig pris.

Det vigtigste for mig er, at du bliver helt tilfreds med det arbejde jeg udfører. Derfor sørger jeg altid for at have en tæt dialog med hver enkelt kunde, hvor vi snakker om behov og ønsker. Du kan både lave en fast aftale med mig vedrørende pleje af grønne områder, men jeg kan også udføre blot en enkelt opgave.

Se billeder her

Forhenværende arbejde hos Nutzhorn service