Lej Håndværker

Vicevært med fokus på​ kvalitet og dialog.

​Har du brug for en håndværker til at hjælpe dig med en opgave? Så kan du med fordel kontakte Nutzholm Service. Lej håndværker hos dette firma, som står klar til at hjælpe med en bred vifte af udendørs og indendørs opgaver. Jeg servicerer både private kunder og erhvervskunder i Horsens, Vejle, Skanderborg, Aarhus og omegn.

​Hvis du er på udkig efter håndværkerhjælp, så er jeg med andre ord en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Som handyman har jeg en god erfaring inden for diverse arbejdsopgaver og siger derfor sjældent nej til en opgave.​

Lej håndværker som enten privat eller erhverv

Lej håndværker uanset om du er en privat kunde eller erhvervskunde. Jeg tilbyder praktisk hjælp i form af håndværk af høj kvalitet hos enhver slags kunde. Når du samarbejder med mig, kan du forvente en imødekommende og dygtig håndværker, som står klar til at hjælpe dig godt i mål med enhver opgave.

​Ved leje af en håndværker er du garanteret holdbare løsninger hver gang. Derudover har jeg altid en tæt dialog med mine kunder, som løbende bliver inddraget og holdt opdateret under processen.

​Denne gode dialog sikrer desuden, at kunden får lige det resultat, som de ønsker.

Kontakt mig og hør om dine muligheder

Lej håndværker lige her til en fornuftig pris, uanset opgaven. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag.

Jeg kan kontaktes på telefon: 25 13 79 22 eller på e-mail: neil@nutzhornservice.dk, så hører du fra mig inden længe.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud for en ekstern vicevært eller nogle af de andre ydelser, som jeg tilbyder.

Se billeder her

Forhenværende arbejde hos Nutzhorn service