Køkkenmontering

Vicevært med fokus på​ kvalitet og dialog.

Mangler du professionel hjælp til montering af køkken? Så kan du med fordel kontakte. Jeg har stor erfaring inden for køkkenmontering og kan derfor være behjælpelig ved både små og store opgaver. Jeg servicerer typisk kunder i og omkring Horsens, Vejle, Skanderborg og Aarhus, men kommer dog også gerne uden for disse områder.

Hvis du eksempelvis er i gang med en renovering af køkken, står jeg altid klar til at hjælpe med alt fra en komplet køkkenopsætning til montering af køkkenlåger. Jeg garanterer høj kvalitet og holdbare løsninger ved din køkkenmontering uanset hvad.

Hvad koster montering af køkken?

Den nøjagtige pris på montering af køkken afhænger af forskellige elementer. Det kommer eksempelvis an på, hvor stort et køkken der er tale om samt opgavens samlede omfang. Når du samarbejder med mig, kan du dog forvente at få en så billig pris som muligt hver gang, uanset opgavens type.

Jeg går meget op i at have en tæt og god dialog med hver enkelt kunde. Dette sikrer nemlig, at vi har samme forventninger til resultatet, hvilket er en vigtig forudsætning for din tilfredshed. I forbindelse med køkkenmontering tilbyder jeg desuden altid kompetent rådgivning og vejledning.

Kontakt mig for at høre nærmere om køkkenmontering

Skal jeg hjælpe dig med opsætning af køkken, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere og for at modtage et godt tilbud.

Jeg kan kontaktes på telefon: 25 13 79 22 eller på e-mail: neil@nutzhornservice.dk
, så vender jeg tilbage med et godt tilbud på køkkenmontering hos dig hurtigst muligt.​

Jeg ser frem til at hjælpe dig med din køkkenmontering.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud for en ekstern vicevært eller nogle af de andre ydelser, som jeg tilbyder.

Se billeder her

Forhenværende arbejde hos Nutzhorn service