Få et uforpligtende tilbud!

Jeg er klar til at hjælpe dig

Handyman til udendørs og indendørs arbejde

​Mangler du en handyman? Hos Nutzhorn Service laver vi alt det, som kunderne ikke selv ønsker at lave. Jeg kører ud som handyman for at lave alle former for udendørs og indendørs arbejde for private og erhverv. Mine kunder er blandt andet fra Gedved, Skanderborg, Horsens og omegn.

Få hjælp til stort og småt af din handyman

Mit navn er Neil Alexandersen Nutzhorn, og jeg arbejder handyman, hvor jeg kan lave alt det, som du ikke selv orker, eller som du ikke selv kan finde ud af. Det kan være græsslåning, opsætning af billeder og alt andet stort såvel som småt.

Jeg har arbejdet i byggebranchen i mere end 15 år, og derfor har jeg en bred erfaring med værktøj, vedligeholdelse og montering. Jeg er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, og jeg lægger vægt på at levere holdbare løsninger i mit arbejde som handyman.


​Jeg har altid fokus på tryghed, service og rettidig levering.

 Kunden skal altid føle sig tryg med alle de små og store beslutninger, som vi træffer i fællesskab. Derfor lægger jeg også vægt på at have en tæt dialog. Jeg lægger endvidere vægt på at have konkurrencedygtige priser for min hjælp.

Kontakt mig for at få et godt tilbud på hjælp

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde som handyman. Jeg sender gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe på telefon 25 13 79 22 for at få en snak. Du kan også skrive til mig på e-mail neil@nutzhornservice.dk.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud for en ekstern vicevært eller nogle af de andre ydelser, som jeg tilbyder. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt