Gulvlægger

Vicevært med fokus på​ kvalitet og dialog.

Hvis du er på udkig efter en dygtig gulvlægger, er du havnet det helt rigtige sted. Hos Nutzholm Service finder du en kompetent gulvmand, som kan hjælpe dig med at lægge nyt gulv. Mit gulvfirma dækker primært Vejle, Horsens, Skanderborg, Aarhus og omegn.

Det er ingen hemmelighed, at det kan være fysisk hårdt at lægge gulv. Det er ofte en tidskrævende opgave, som desuden kræver en vis teknisk snilde, for at resultatet bliver godt. Du er både sikret en æstetisk flot løsning og en professionel veludført løsning, når du samarbejder med mig.

Hvad koster en gulvlægger?

Prisen på en gulvlægger afhænger af flere forskellige ting. Det kommer an på, hvilken slags gulv der skal lægges, samt hvor mange kvadratmeter der er tale om. Uanset hvad opgaven lyder på, står jeg altid klar til at løse den til en så billig pris som muligt.​

Jeg er som gulvlægger en meget kvalitetsbevidst samarbejdspartner, hvilket er din garanti for, at det arbejde, jeg laver, altid er veludført og holdbart.

​Derudover går jeg meget op i at have en god og tæt dialog med hver enkelt kunde, så vi kan forventningsafstemme, og du kan få lige det resultat, du drømmer om.

Kontakt mig for at høre meget mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg som gulvlægger kan tilbyde af løsninger? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig med det samme. Jeg står klar til at løse enhver opgave.

​Du kan kontakte mig på telefon: 25 13 79 22 eller på e-mail: neil@nutzhornservice.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.​

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud for en ekstern vicevært eller nogle af de andre ydelser, som jeg tilbyder. ​

Se billeder her

Forhenværende arbejde hos Nutzhorn service