Pleje af grønne områder lige efter dine ønsker og behov

​Hos Nutzholm Service varetages alle opgaver i forbindelse med pleje af grønne områder. Jeg kommer lige efter dine behov og klarer de opgaver, du ønsker hjælp til. Jeg servicerer både private kunder og erhvervskunder i og omkring Skanderborg, Vejle, Horsens og Aarhus.

For mange mennesker er havearbejde en sur pligt. Gælder det også for dig, kan du med fordel lade mig klare alle opgaverne for dig. Jeg er en professionel vicevært samt handyman, som tilbyder vedligehold af grønne områder og mange andre opgaver inden for ejendomsservice. Jeg klarer både stort og småt, så tøv ikke med at ring til mig for hjælp.

Jeg har god erfaring inden for pleje af grønne områder

Jeg har arbejdet inden for området i mange år, og derfor ved jeg, hvordan mange forskellige opgaver løses bedst muligt. Jeg kan derfor stå for alt lige fra at slå din græsplæne til at holde din opgang ren og pæn. Uanset hvad dine behov er, så garanterer jeg en så billig pris som muligt. 

Det vigtigste for mig er, at du bliver helt tilfreds med det arbejde, jeg udfører. Derfor sørger jeg altid for at have en tæt dialog med hver enkelt kunde, hvor vi snakker om behov og ønsker. Du kan både lave en fast aftale med mig vedrørende pleje af grønne områder, men jeg kan også komme og blot udføre en enkelt opgave.

Kontakt mig for at lave en passende aftale

Skal jeg hjælpe dig med pleje af grønne områder eller andre opgaver? Vil du vide mere om mine priser? Så er du velkommen til at kontakte mig med det samme for at få et godt tilbud.

Jeg kan kontaktes på telefon: 25 13 79 22 eller på e-mail: neil@nutzhornservice.dk, for en god pris og billigt tilbud til dig.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud for en ekstern vicevært eller nogle af de andre ydelser, som jeg tilbyder. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt