Ejendomsservice

Det kan være alt fra tilfældigt arbejde til faste opgaver i små og store ejendomme. Jeg har kunder i blandt andet Gedved, Horsens, Skanderborg og omegn.

Kvalitetsbevidst ejendomsservice tilbydes

Mit navn er Neil Alexandersen Nutzhorn, og jeg tilbyder forskellige former for ejendomsservice. Det kan også være som ekstern vicevært, hvor beboerne kan ringe direkte til mig, hvis de har et problem. Samtidig kan jeg lave synsrapporter i forbindelse med udlejning.

Jeg har kunder fra blandt andet Vejle, Aarhus, Skanderborg, Horsens og omegn

Tryghed, service og rettidig levering er kernen i min ejendomsservice. Kunden skal føle sig tryg med de beslutninger, som vi træffer i fællesskab.

Jeg lægger vægt på at levere holdbare løsninger, og derfor er jeg kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Jeg har også fokus på den tætte dialog kunden og mig imellem, samt mellem beboeren og mig.

Jeg har selv været i byggebranchen i mere end 15 år og har et team af kompetente viceværter bag mig. Vi kan blandt andet tilbyde opsætning af hylder, montering af køkken, udskiftning af bordplader, trappevask, el-arbejde, vedligeholdelse og kontakt med autoriserede håndværkere. Min ejendomsservice er naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Se billeder her

Forhenværende arbejde hos Nutzhorn service