Ejendomsservice - faste opgaver og forefaldende arbejder

Det kan være alt fra tilfældigt arbejde til faste opgaver i små og store ejendomme. Jeg har kunder i blandt andet Gedved, Horsens, Skanderborg og omegn.

Kvalitetsbevidst ejendomsservice tilbydes

Mit navn er Neil Alexandersen Nutzhorn, og jeg tilbyder forskellige former for ejendomsservice. Det kan også være som handyman eller ekstern vicevært, hvor beboerne kan ringe direkte til mig. Samtidig kan jeg lave synsrapporter i forbindelse med udlejning.

Jeg har kunder fra blandt andet Vejle, Aarhus, Skanderborg, Horsens og omegn

Tryghed, service og rettidig levering er kernen i min ejendomsservice. Kunden skal føle sig tryg med de beslutninger, som vi træffer i fællesskab. 

Derfor lægger jeg vægt på at levere holdbare løsninger, og derfor er jeg kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Jeg har også fokus på den tætte dialog mellem kunden og mig samt mellem beboeren og mig.

Jeg har været i byggebranchen i mere end 15 år, og derfor kan jeg blandt andet tilbyde opsætning af hylder, montering af køkken, udskiftning af bordplader, trappevask, el-arbejde, vedligeholdelse og kontakt med autoriserede håndværkere. Min ejendomsservice er naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Kontakt mig for at få et tilbud på viceværtservice

Du er meget velkommen til at høre mere om min ejendomsservice. Samtidig kan vi tale om dine ønsker og behov. Herefter sender jeg gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til mig på telefon 25 13 79 22 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail neil@nutzhornservice.dk for at få en god og billig pris på din ejendomsservice.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud for en ekstern vicevært eller nogle af de andre ydelser, som jeg tilbyder. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt