Byggestyring

Vicevært med fokus på​ kvalitet og dialog.

Vil du gerne have professionel byggestyring? Hos Nutzhorn Service har vi stor ekspertise med byggestyring. Jeg kan styre og holde øje med hele byggeprocessen fra start til slut, og det kan være for kunder i blandt andet Gedved, Skanderborg og Horsens samt mange andre steder.

Kvalitet, tryghed og service i min byggestyring

Mit navn er Neil Alexandersen Nutzhorn, og jeg tilbyder byggestyring af byggeprojekter. Dermed slipper du for selv at stå for planlægningen. Det er tidsbesparende og billigere i den lange ende. Jeg har været i byggebranchen i mere end 15 år, og jeg samarbejder med en række dygtige og pligtopfyldende håndværkere.

Jeg tilbyder også rådgivning, så vidt min brede faglighed dækker. Det betyder, at jeg ikke oversælger mine evner. Men jeg har et godt netværk af dygtige folk, som jeg kan trække på, hvis jeg bliver usikker på noget.

Jeg går aldrig gå på kompromis med kvaliteten i et projekt med byggestyring. Mine kunder modtager ikke noget, som jeg ikke selv kan stå inde for.​

Tryghed, service og rettidig levering er kernen i alt mit arbejde, fordi kunden skal føle sig tryg med alle de beslutninger, som vi træffer i fællesskab.

Derfor lægger jeg vægt på den tætte dialog og på at levere holdbare løsninger. Jeg er samtidig kvalitetsbevidst og løsningsorienteret, ligesom du kan forvente en konkurrencedygtig pris.​

Få et uforpligtende tilbud på din byggestyring

Du er altid velkommen til at få en snak om, hvad jeg kan tilbyde inden for byggestyring, og jeg sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 25 13 79 22. Du kan også skrive til e-mail neil@nutzhornservice.dk.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud for en ekstern vicevært eller nogle af de andre ydelser, som jeg tilbyder. ​

Se billeder her

Forhenværende arbejde hos Nutzhorn service